A legnépszerűbb ajándékötletek a legnagyobb bevásárló weboldalakról

Mindnyájunk feltette magának már azt a kérdést, hogy „Mit kellene adnom neki ajándéknak” ? A látszat ellenére a válasz nem olyan egyszerű. Mindenki különböző és különböző dolgok érdeklik.

Ajándékok közeli rokonoknak…

Ha ismerjük az illetőt, akit meg szeretnénk ajándékozni, akkor a feladat könnyebb. Utánajárunk, hogy mi a rokon érdeklődési köre és mit szeret, majd olyan ajándékot keresünk, ami nemcsak hasznos, de tetszetős is. Azonban sajnálatos módon sokszor előfordul, hogy nincs semmilyen ötletünk.

…és távolabbi rokonoknak

A baj akkor jön elő, amikor olyasvalakinek kell ajándékot vennünk, akit személyesen nem ismerünk, csak valamilyen hivatalos kapcsolatunk van hozzá, így nem tudunk olyan ajándékot választani, ami illik a személyiségéhez és hobbijához. Mindkét esetben számíthatunk az internetre és a nagy, népszerű vásárló oldalakra, ahol biztosan találunk valami olyat, ami illik az alkalomhoz és az ára sem borsos.

Mit adjunk azoknak, akiket jól ismerünk?

Sok ember ruha, vagy divat-kiegészítők mellett dönt. Ez nem rossz ötlet, hacsak nem ismerjük az illető stílusát. Az érdekes ruhadarabok megtalálásához érdemes olyan, nagy vásárló oldalakon keresgélni, mint az Aliexpress vagy az eBay. Valószínű, hogy a hatalmas kínálat között találunk egy „gyöngyszemet”. A legjobb döntés a kiegészítők keresése, mert itt a méret nem számít. Ha valami pár számmal nagyobb, vagy kisebb, az nem fog jól kinézni.

 • Ha egy nőnek keresel valamit, akkor érdemes a táskák között böngészni, itt sok ajánlatot találhatsz: https://aliexpress.com/category/200010063/women-bags.html vagy itt: http://www.ebay.com/rpp/handbags.
 • Különböző kiegészítők is jó választások lehetnek, több ezret találhatsz az Aliexpress-en: https://aliexpress.com/category/200000724/accessories.html.
 • A férfiak számára népszerű választás a pénztárca, sok fajtát találhatsz itt: http://www.ebay.com/sch/Mens-Wallets/2996/bn_739205/i.html, valamint a bőr öv is népszerű választás – http://www.ebay.com/sch/Belts/2993/i.html.

Mi van akkor, ha a divat termékek nem jöhetnek szóba?

Sok ötletet gyűjthetünk online boltokból. Ha a gardrób kiegészítők nem fognak meg, mindig kereshetsz mást, mint például:

 • Kozmetikai termékeket – https://aliexpress.com/category/66/health-beauty.html vagy http://www.ebay.com/rpp/health-beauty
 • Könyveket – http://www.ebay.com/rpp/books
 • Az illető kedvenc zene CD-jét  http://www.ebay.com/rpp/music.

Mit válassz hivatalos ajándéknak?

A hivatalosabb helyzetekben a következő ajándékok megfelelőek:

 • Töltőtoll, itt sok fajta közül böngészhetsz: http://www.ebay.com/sch/Pens-Writing-Instruments/966/i.html
 • Otthoni dekorációs elemek – https://aliexpress.com/category/3710/home-decor.html.

Ha nem tudod, hol keresgélj, akkor mindig megnézheted a termékek aloldalait és a leggyakrabban választott termékeket a weboldalon, talán a bestseller lista között találsz valamit, ami jó lesz – http://sale.aliexpress.com/hot-products.htm?spm=a2g01.8005315.0.25.Qmn6az.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Megjegyzések:

 1. Oh, az ajándékok, mindig baj van velük, úgy tűnik, a legkönnyebb egy közeli embernek venni valamit, de ez nem igaz, mert ahogy felhasználod az ötleteidet az évek során, nehéz új dolgokat kitalálni 🙂

 2. Ez nagyon igaz, minden ajándék ötletet felhasználtam a barátomnál, és végül csak tipikus ötleteim voltak – órák, pénztárcák, stb. Most tudom, hogy a tökéletes ajándék számára egy PS4 játék 😀

 3. Nagyon okos lettem, mindig rájövök, kinek mi kell, és az adott boltban veszek egy ajándékkártyát, ha kozmetikai termék, akkor mindig Douglas ajándékkártyát választok, ha ruháról van szó, akkor egy jobb üzletláncot keresek, és mindig mindenki boldog, mert ő maguk választhatják ki az ajándékokat ☺

 4. A cikk jó és tetszik, hogy linkek találhatók az online boltok kategóriáihoz, mert néha nagyon nehéz valami konkrétat találni, köszi!

 5. SEGÍTSÉG! Ajándékot keresek a barátomnak, három hónapja vagyunk együtt, és nemsokára szülinapja lesz, viszont fogalmam sincs, hogy mit adhatnék neki, még nem ismerjük egymást olyan jól, nem tudok olyan dolgot venni, ami tökéletesen illik hozzá, úgyhogy valami nagyon jó kell, ami nem túl személyes!

 6. Hmm… talán szerezhetnél valamilyen ruha kiegészítőt, mint ahogyan a cikkben mondták – nem ismered eléggé, de valószínű tudod, mit hord, úgyhogy el tudod dönteni, hogy egy bőr öv vagy egy baseball sapka illik-e hozzá 😛

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük